En Uygun Kredi Teklifini Belirlemek İçin Mutlaka Bilmeniz Gerekenler

Yayınlanma Tarihi: 16 Ağustos 2021Güncellenme Tarihi: 22 Ocak 2024
en iyi kredi teklifleri

En Avantajlı Kredi Nasıl Bulunur?

Nakit ihtiyacını karşılamak için bankalardan kredi çekilebilirsiniz. Kredi çekerek hayallerinizi gerçekleştirebilir veya ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bireysel kredileri içerisinde ihtiyaç kredisi, konut ve taşıt kredisi bulunmaktadır. Kredi çekmeden önce hesaplama yapmalı ve bankaların kredi teklifleri karşılaştırılmalıdır. Çekilmek istenen kredi türü ve ihtiyacınız olan kredi miktarı bankalara göre değişiklik göstermektedir. TeklifimGelsin olarak hazırladığımız bu yazımızda en uygun kredi teklifini belirlemek için mutlaka bilinmesi gerekenler hakkında bilgilere yer vereceğiz.

en uygun kredi fırsatları

Hangi Bankadan Ne Kadar Kredi Alabilirim?

Bankalardan kredi almak için öncelikle kredi çeşidine karar verilmesi gerekir. Kredi miktarları, ihtiyaç, konut ve taşıt kredisinde değişmektedir. Bankalar bunlara uygun olarak kredi teklifleri sunarlar. Hangi bankadan ne kadar kredi alabilirim, sorusu en çok merak edilen konulardan bir tanesidir. Kredi çeşitlerine göre faiz oranları ve vadeleri Merkez Bankası tarafından yayınlanan oranlara göre değişmektedir. Bununla birlikte kredi başvurusu yapan bireylerin kredi notu ve belgelendirilebilir gelir durumu oldukça önemlidir. Kredi notu yüksek ve geliri fazla olan bireyler yüksek miktarlarda kredileri daha kolay alabilirler. Bankalardan alabileceğiniz miktarlar bankaların para ve faiz politikalarına göre değişiklik göstermektedir. (Banka Karşılaştırması için tıklayınız.) Bankaların size özel kredi teklifleri hakkında bilgi almak için TeklifimGelsin'i tercih edebilir ve tüm fırsatları görebilirsiniz.

en uygun kredi teklifleri

Kredi Türlerine Göre Faiz Oranları

Kredi almak için belirlenen kredi çeşidinden sonra faiz ve vade oranları hesaplanır. Bu işlemlerden sonra bütçenize uygun kredilere başvuru yapılır. Bankalara ve kredi türlerine göre faiz oranları değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda dönemsel olarak bu kredi türlerindeki faiz oranları değişmektedir.

Kredi BannerKredi Banner

İhtiyaç kredisi almak için 06.08.2021 tarihindeki en uygun faiz oranı aylık %1,35' tir.

Konut kredisi için 6.08.2021 tarihindeki en uygun aylık faiz oranı %1,34' tür.

Taşıt kredisi için 06.08.2021 tarihindeki en uygun taşıt kredisi faiz oranı aylık %1,50'dir.

Kredi faiz oranları kredi türlerine değişiklik gösterirken, geri ödenecek paranın miktarı ve vadesi de oldukça önemlidir. Bütçenize uygun kredi almak için uzun vadeler olan kredi çeşidine ve uygun kredi faizine başvuru yapabilirsiniz ve TeklifimGelsin ile onlarca bankanın en uygun faiz oranlarını ve kredi tekliflerini görebilirsiniz.

kredi teklifleri karşılaştır

Bankalar En Fazla Kaç Ay Vadeli Kredi Veriyor?

Bankalardan kredi alabilmek için öncesinde hesaplama yapmanız gerekir. Kredi miktarları ve kredi türlerine göre faiz oranları ve vadeleri değişiklik göstermektedir. Peki, bankalar en fazla kaç ay vadeli kredi veriyor?

Bireysel ihtiyaç kredisinde maksimum vade 36 ay olarak belirlenmiştir. Kredi tutarını 3 yıl içerisinde ödeyebilirsiniz ve bazı bankalar kendi müşterilerine daha uzun vadelerde ihtiyaç kredisi verebilmektedir. (Bakınız: En Uygun İhtiyaç Kredisi Vade Süresi Ne Kadar?)

Taşıt kredisinde maksimum vade 48 ay olarak belirlenmiştir. Bankalara göre ve aracın durumuna göre bu vadeler daha az veya daha çok olabilir.

Konut kredisinde maksimum vade yasal düzenlemeler ile 240 aya kadar çıkarıldı. Konut kredileri için vade sayısı ipotek durumuna ve miktarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

TeklifimGelsin ile ihtiyacınız olan veya hayallerinizi gerçekleştirmek için alabileceğiniz kredi çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Kredi türlerine göre onlarca bankanın kredi teklifleri arasında seçim yapabilir ve en uygun krediye başvuru yapabilirsiniz.

Etiketler: İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi

Yazar: TeklifimGelsin