TeklifimGelsin

Tenk Bilişim Teknolojileri Danışmanlık Anonim Şirketi Çerez Bilgilendirme Metni

Tenk Bilişim Teknolojileri Danışmanlık Anonim Şirketi (“TeklifimGelsin” veya “Şirket”) olarak, www.teklifimgelsin.com (“Web sitesi”), uygulamalarımız (mobil uygulama dahil) ya da dijital ortamda senin kullanımına sunduğumuz benzeri tüm çevrimiçi ya da çevrimdışı mecralarımızı (anılan tüm mecralar birlikte “Platform” olarak anılacaktır) kullanımın veya ziyaretin sırasında senin deneyimini geliştirmek için çerezler, pikseller, GIFler vb. teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız. Bu çerezler senin ihtiyaçlarına daha doğru cevap verebilmek için geliştirilmiştir.

TeklifimGelsin olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinin işlenmesi ve korunmasına dair hassasiyet göstermekteyiz.

Hangi Çerez Türlerini, Neden Kullanmaktayız?

Çerezler;
  • Yaptığın tercihleri hatırlamak ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi kullanımını kişiselleştirmek için kullanır. Web sitesine/mobil uygulamaya/mobil sitesine daha sonraki ziyaretlerinde seni hatırlayan, parola girme işlemini her seferinde tekrar etmeni engelleyen ve tanıyan çerezleri içerir.
  • TeklifimGelsin tarafından işletilen Web sitesine nereden ve hangi cihazlardan bağlandığın, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi üzerinde hangi içeriği görüntülediğin ve ziyaretinin süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini nasıl kullandığının tespiti de dahil olmak üzere; web sitesini/mobil uygulamayı/mobil siteyi nasıl kullandığını belirlemek için kullanır.
  • İlgi alanlarına ve sana daha uygun içerik ve hedeflenmiş reklam/tanıtım amacıyla kullanır. TeklifimGelsin, çerezler yoluyla elde edilen bilgileri sana ait diğer kişisel verilerle eşleştirerek; sana daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar ve daha önceden istemediğini belirttiğin içerik veya fırsatları bir daha sunmaz.

Facebook

Facebook çerezleri, facebook hesabın varsa, site ve uygulamalar dahil olmak üzere Facebook ürünlerini kullanırsan veya Facebook ürünlerini kullanan siteleri veya uygulamaları (Beğen düğmesi ve diğer Facebook Teknolojileri dahil) ziyaret edersen, kullanır. Çerezler, Facebook'un Facebook ürünlerini sana sunmasını ve kayıtlı veya giriş yapmış olup olmamandan bağımsız olarak, diğer internet siteleri ve uygulamaları kullanımın dahil olmak üzere senin hakkında aldığı bilgileri anlamasını sağlar. Çerezleri; kimlik kontrolü, güvenlik ve site bütünlüğü, reklamlar, tavsiyeler, ölçüm, analiz ve raporlama için kullanır. Ayrıca ilgini çekebilecek reklamları sosyal medya platformlarında da sunabilmek ve özel hedef kitle oluşturmak amacıyla kişisel verilerinden e-posta adresin bu platformlar ile paylaşılmaktadır. E-posta adresin, bu platformların sunduğu güvenli kanallar ve ortamlar üzerinden aktarılmaktadır. Sosyal medya platformları, e-posta adresini hashleyerek, yalnızca eşleştirme işlemi için kullanmaktadır. E-Posta adresin üçüncü taraflarla veya diğer reklam verenlerle paylaşılmaz ve eşleştirme işlemi tamamlandıktan sonra mümkün olan en kısa sürede sosyal medya platformlarının sistemlerinden silinir. Örneğin; Facebook, (a) kişisel verin Facebook sistemlerinde bulunduğu sürece verilerin güvenliğini ve bütünlüğünü korumak ve (b) Facebook sistemlerinde bulunan kişisel verine yanlışlıkla veya yetkisiz olarak erişilmesine ve verinin yanlışlıkla veya yetkisiz olarak kullanılmasına, değiştirilmesine veya ifşa edilmesine karşı korumak için geliştirilen teknik ve fiziksel güvenlik önlemlerini de içerecek şekilde, özel hedef kitleni ("özel hedef kitleniz") oluşturan hash yöntemiyle şifrelenen e-posta adresinin ve Facebook Kullanıcı Kimliği koleksiyonunun gizliliğini ve güvenliğini sağlayacaktır. Ayrıca, iznin olmadan veya yasalar gerektirmediği sürece, Facebook üçüncü taraflara veya diğer reklam verenlere özel hedef kitlen için erişim veya bilgi vermez, özel hedef kitle bilgilerini kullanıcılarımız hakkındaki bilgilere eklemez veya ilgi alanına dayalı profiller oluşturmaz ya da özel hedef kitleni sana hizmet sunmanın haricinde kullanmaz. Facebook özel hedef kitleler koşulları için Facebook CustomAudiences adresini, Facebook Gizlilik İlkeleri için Facebook Privacy adresini ziyaret edebilirsin.

Google Analytics

Google Analytics, çerezleri ziyaretçilerin Web Sitesini nasıl kullandıklarını analiz etmek amacıyla kullanır. Bu Web Sitesini kullanımınla ilgili bilgiler (IP adresin dahil) Google’a aktarılarak Google tarafından ABD’deki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri Web Sitesini kullanımını değerlendirmek, Dernek için Web Sitesi faaliyetini derlemek ve Web Sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktır, fakat IP adresini Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsin: http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

Çerezlerin Saklanması ve Erişilmesi

Sitemiz tarafından oluşturulan çerezler Sitemize erişim için kullandığın internet sitesi tarayıcın tarafından bilgisayarında saklanmaktadır. Bu çerezlerin içerdiği bilgilere yalnızca çerezi oluşturan internet sitemiz tarafından ve aynı tarayıcıyı kullandığın takdirde uzaktan erişim mümkündür.

Çerezleri kontrol edebilir veya silebilirsin. Tarayıcın üzerinden çerezleri engellemen durumunda sitemiz üzerinde yapacağın işlemlerin kalitesi düşebilir ve/veya çeşitli işlevlerinden yararlanmanı engelleyebilir.

Kişisel Verilerinin Güvenliği

Çerezler işbu Metin’de belirtilen amaçlar dışında kullanılmamaktadır ve tüm KVK mevzuatına uygun olarak yürütülmektedir.

Süreçlerimiz her geçen gün gelişmesi ve yeni özelliklerin sitemize eklemesi dolayısıyla KVK mevzuatına uyum sağlamak amacıyla iş bu metin güncellenebilecektir.