En Çok Taksit Yapan Kredi Kartı Hangisi? 2024

Yayınlanma Tarihi: 19 Ekim 2024

Çeşitli sektörde kullanılan kredi kartları, alışveriş gibi pek çok alanda taksitli ödeme seçenekleri sunduğundan bireylere oldukça cazip geliyor. Elektronikten giyime, eğitimden sağlığa kadar kullanılan kredi kartları; geniş taksit fırsatları ve esnek ödeme seçenekleri ile öne çıkıyor. Bu yazımızda 2024 yılında en çok taksit fırsatı sunan kredi kartlarını detaylı bir şekilde ele alacağız.

Bankalara Göre En Çok Taksit Yapan Kredi Kartları

Bankalara Göre En Çok Taksit Yapan Kredi Kartları

Ekonomi alanında yapılan yenilikler ve enflasyonun artmasıyla kredi kartlarına olan talep de artış göstermektedir. Bankalar, müşterilere sunduğu kredi kartları ile pek çok alanda alışveriş yapmayı kolay hale getiriyor. Tercih ettiğin bankaya göre farklılık gösteren taksit seçeneklerini inceleyerek alışverişte sana kolaylık sağlayacak kredi kartına erişebilirsin.

Bankaların en fazla taksit fırsatı sunan kredi kartları aşağıdaki gibidir:

Yapı Kredi Worldcard

Fiziki mağazalar ve online alışverişlerde cazip taksit fırsatları sunan Yapı Kredi Worldcard, en fazla vade seçeneğine sahip kredi kartları arasında yer alıyor. Banka, bazı dönemlerde yaptığı kampanyalar neticesinde 12 aya varan vadesiz taksit fırsatları sunuyor. Üstelik müşteriler, alışverişleri sırasında Worldpuan kazanarak bir sonraki alışverişlerinde bu parapuanları kullanabiliyor.

Yapı Kredi Worldcard; kulüp ve dernek ödemeleri, basılı ve külçe halinde olmayan kuyum alışverişlerinde en fazla 3 taksit, video, kamera ve ses sistemleri gibi 5.000 TL üzerinde olan elektronik eşya alımlarında en fazla 3 taksit, 0-4.999 TL arası televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, mobilya, elektrikli ev aletleri ve sağlık ürünü harcamalarında en fazla 9 taksit; bilgisayar alımı, sağlık ve sosyal hizmet ürünleri, vergi ödemeleri, taşımacılık ve eğitim harcamalarında 12 taksit imkanı tanıyor.

İş Bankası Maximum Kart

İş Bankası Maximum Kart, geniş taksit seçenekleriyle öne çıkan kredi kartları arasında yer alıyor. Harcama yapılan alana göre taksit sayısında değişiklik yapan banka, en fazla 12 ay yapabilme imkanı sunuyor.. Aynı zamanda harcama taksitlendirme kampanyaları ile taksit sayısı 18 aya kadar artırılabiliyor. Ancak harcama taksitlendirme işlemi eğitim, sağlık ve kamu harcamalarıyla sınırlı.

İş Bankası Maximum Kart, 5.000 TL’nin üzerinde olan elektronik eşya alımlarında en fazla 4 taksit; tablet alımı, kulüp ve dernek ödemelerinde en fazla 6 taksit; 5.000 TL’ye kadar olan televizyon alımı, konaklama ve havayolu harcamaları, vergi ödemeleri, elektrikli eşya, mobilya ve sağlık ürünü alımlarında 9 taksit; diğer harcamalarda ise azami 12 taksit sunuyor.

Garanti BBVA Bonus Kart

Garanti BBVA Bonus kart, çeşitli mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde geniş taksit fırsatı sunan kredi kartları arasında yer alıyor. Bu kredi kartının sunduğu 12 aya varan taksit seçeneğini; giyimden elektroniğe, market alışverişlerinden mobilya alışverişlerine kadar pek çok alanda kullanabilirsin. Üstelik harcadıkça Bonus puan kazanabilir, bu puanları bir sonraki alışverişinde harcayabilirsin.

En Çok Taksit Yapan Kredi Kartlarını Karşılaştır

Alışveriş yapmadan önce bankaların sunduğu taksit fırsatlarını, belirli dönemlerde gerçekleştirdiği kampanyaları ve faiz seçeneklerini incelemek ve karşılaştırmak; beğendiğiniz ürünleri avantajlı şekilde satın almak açısından son derece önemli. Senin için özel olarak hazırladığımız kredi kartı sayfamızdan tüm bankaların kredi kartlarını ve özel tekliflerini inceleyebilirsin. Yaşını, harcama alışkanlıklarını ve kredi kartından beklentilerini belirleyerek en yüksek taksit imkanı sunan kredi kartını bulabilir ve başvurunu kolayca gerçekleştirebilirsin.

Akbank Axess Kredi Kartı

Akbank Axess Kredi Kartı, geniş taksit fırsatları ile öne çıkan kredi kartları arasında yer alıyor. Bankanın anlaşmalı olduğu mağazalardan ve çeşitli sektörlerden vade farksız düşük faizli taksitler yaptırabilirsin. Yüksek miktarlı alışverişlerde 12 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak aylık ödemelerini azaltabilirsin. 

CEPTETEB Kredi Kartı

CEPTETEB kredi kartı, avantajlı taksit fırsatları sunan kredi kartları arasında yer alıyor. Bu dijital kredi kartları; harcama sözüne göre dijital platform, sinema ve tiyatro biletleri, veteriner ve petshop harcamalarında indirim ve bonus fırsatları da sunuyor. Bonus anlaşmalı işyerlerinden yaptığın alışverişlerde taksit seçeneklerini değerlendirebilir, düşük faiz oranlarından ve faizsiz fırsatlardan yararlanabilirsin.

Enpara Kredi Kartı

Enpara kredi kartı, QNB tarafından sunulan kredi kartları arasında yer alıyor. Bu kredi kartı sayesinde çeşitli alışverişlerinde taksit seçeneklerinden faydalanabilir, kredi kartını yıllık aidat ödemeden kullanabilirsin.  E-ticaret sitelerinden yapacağın alışverişlerde 12 aya varan taksit fırsatlarından yararlanabilirsin.

Enpara kredi kartında 150 TL ile 9.000 TL arasında gerçekleştirdiğin alışverişlerde faizsiz ve ücretsiz taksitlendirme hakkın var. Ancak bu işlemi yalnızca 3 kez gerçekleştirebilirsin. 

DenizBank Bonus Kart

DenizBank Bonus kredi kartı, çeşitli taksit fırsatları ve cazip faiz oranları ile dikkat çeken bir diğer kredi kartı. Bu kredi kartı ile alışverişlerinde belirli dönemlerde gerçekleştirilen kampanyaları takip ederek ek taksit fırsatlarından faydalanabilirsin. Üstelik yaptığın harcamalarda Bonus puan kazanabilir, bir sonraki alışverişlerinde bu puanları kullanabilirsin. Bonus kredi kartı ile giyim, elektronik ya da mobilya alışverişlerinde 12 aya varan taksit fırsatlarından yararlanabilirsin.

DenizBank Bonus kredi kartı; taşımacılık ve konaklama harcamalarında 3 taksit; elektronik eşya alımlarında 4 taksit; bilgisayar alımı, kulüp ve dernek harcamalarında 6 taksit; mobilya ve elektrikli eşya alışverişlerinde 9 taksit; diğer taksitlendirmeye uygun alanlarda ise en fazla 12 taksit sunuyor.

Etiketler: Kredi Kartı

Yazar: TeklifimGelsin