TeklifimGelsin Kredi Karnesi Nelerden Oluşur?

Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2022Güncellenme Tarihi: 23 Ocak 2024

Bankalara kredi alabilmek için başvurduğunuzda bankalar sizinle ilgili bazı bilgileri referans olarak kullanılırlar. Bu yüzden kredi başvurusu yaptığınızda düzenli gelir, sigorta durumu ve benzeri bilgileri sizden isterler. İstedikleri önemli bilgilerden biri de sahip olduğunuz kredi notudur. Kredi notunuz bankadan alabileceğiniz kredi miktarını direkt olarak etkileyen bir bilgidir. Findeks kredi notu adı verilen bu bilgi bankalar için oldukça önemli bir kredibilite göstergesidir. Findeks kredi notunuz düşük ise başvurduğunuz krediler onaylanmayabilir. TeklifimGelsin kredi karnesi ise Findeks kredi notu içerisinde yer alan kredi kullanım geçmişi, ödeme alışkanlıkları, finansal hareketler ve beyan ettiğiniz diğer bilgilerden oluşmaktadır. Tüm finansal geçmişinizi tek bir ekranda görmenizi sağlar ve bütün bu bilgiler doğrultusunda sizin için bir rapor hazırlar. Sizin için bir kredi derecesi oluşturarak risk seviyenizi belirler. Kredi derecenizi yükseltebilmeniz adına sizin için özel önerilerin hazırlanmasını sağlar.

Kredi BannerKredi Banner

TeklifimGelsin Kredi Derecesi

TeklifimGelsin kredi karnesine girmiş olduğunuz bilgiler ile sizin için hazırlanan raporlar sonucunda bir kredi derecesi belirlenir. A+, A, A-, B+, B, B+, C+, C, C-, D+, D, D-, E+, E, E- harflerinden oluşan derecelendirme sisteminde her bir harf ayrı bir kredi kullanım derecesini belirlemektedir. TeklifimGelsin kredi derecesi sayesinde bankaların gözünden mevcut durumunuzu görebilir, kredi başvurularınız onaylanmıyor ise hangi noktalarda iyileştirmeler yapmanız gerektiğini net bir şekilde görebilirsiniz. TeklifimGelsin kredi derecenizi ayda en az 1 kere inceleyerek bile finansal okur yazarlığınızı arttırabilir böylece size en uygun kredi ve kredi kartı başvuru seçeneklerine kolaylıkla başvuruda bulunabilirsiniz.

Kredi Karnesi nedir

TeklifimGelsin Risk Seviyesi

TeklifimGelsin risk seviyesi, geçmiş dönemlerde veya mevcut olarak kullandığınız kredi, kredi kartı borçlarınızı, ödeme alışkanlıklarınızı ve yakın dönemde kredili ürün kullanımınızı bir bütün olarak görmenizi sağlayan bir değerlendirme aracıdır. Bu değerlendirmeler sonucunda TeklifimGelsin kişiye özel olarak yaptığı değerlendirmeler sonucunda ve gerçek bankacılık verileri ise size özel bir risk seviyesi belirlemektedir. TeklifimGelsin risk seviyeniz ne kadar yüksek ise bankaların size kredi ve kredi kartı verme ihtimali de o kadar düşük olacaktır. TeklifimGelsin kredi karnesinde yer alan bilgilerinize göre belirlenen risk seviyesi sayesinde hangi konularda nasıl iyileştirmeler yapabileceğinizi görebilirsiniz. Böylece TeklifimGelsin risk seviyenizi düşürerek bankaların size kredi ve kredi kartı ihtimallerini daha da yükseltebilirsiniz.

Size Özel Kredili Ürünler

TeklifimGelsin Kredi Karnesine girdiğiniz bilgiler sayesinde hazırlanan kredi derecesi ve risk seviyesi sayesinde sizin için en avantajlı kredi tekliflerini sizin için hazırlayabiliyoruz. Ayrıca size uygun başvurabileceğiniz kredi kartlarını da size sunuyoruz. Böylece TeklifimGelsin Kredi Karnesi sayesinde zaman kaybetmeden ihtiyacınız olan kredi veya kredi kartına en kısa yoldan ulaşmanıza yardımcı oluyoruz.

TeklifimGelsin ekibi olarak bu yazımızda TeklifimGelsin kredi karnesi nelerden oluşur, TeklifimGelsin kredi derecesi ve TeklifimGelsin risk seviyelerinin yanı sıra size özel kredili ürünler hakkında kısa bilgiler vermeye çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Sizde sitemizde bulunan TeklifimGelsin Kredi Karnesi kısmına bilgilerinizi doldurarak tüm finansal geçmişinizi tek bir ekranda görüntüleyebilir, TeklifimGelsin kredi derecenizi ve TeklifimGelsin risk seviyenizi öğrenebilirsiniz!

Etiketler: Kredi Karnesi

Yazar: TeklifimGelsin