Faturalı Hatlara 10.000 TL Kredi İmkanı

Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2022Güncellenme Tarihi: 23 Ocak 2024

İnsanların kredilerini bankalardan almaları zorlaşmasından dolayı farklı alternatif yöntemler de ortaya çıkmaya başlamıştır. Özellikle icralık olan ya da kredi notu düşük olan kişilerin kredi çekmeleri imkansız olarak değerlendirilmektedir. Bu tip durumlarda olan kişilerin kefil ya da ipotek göstererek kredi almalarına dair bir durum ortaya çıkabilmektedir. Bu tip bir uygulama içerisinde olsalar bile bankalardan olumsuz cevaplar alabileceklerdir. Böyle bir durumun gelişmesinden ötürü farklı yollar nakit ihtiyacını karşılamak için devreye girebilecektir. Faktöring firmaları ya da GSM operatörleri bu hususta gerekli şartları sunabileceklerdir. Faturalı hatlara kredi veren GSM şirketleri, son zamanlarda daha fazla ilgi görmektedirler. Buna bağlı olarak yoğun bir biçimde alaka görülmektedirler.

Kredi BannerKredi Banner

Faturalı Hatlara Kredi Nasıl Verilir?

Herhangi bir GSM operatörüne bağlı faturalı hattı 6 aydan daha uzun süre olmak kaydıyla kullanımla beraber bayilere başvuru yapılarak kredi elde etmek mümkün olabilmektedir. Aynı zamanda da internet üzerinde bulunan aracı firmalardan da destek alınarak bu kredileri temin edebilmek son derecede kolay olacaktır. Bu tip kredileri almak için kefil ya da ipotek durumuna gerek duyulmamaktadır. Öte yandan herhangi bir biçimde kredi notunun baz alınmayacağı da bilinmelidir. Ancak uzun süre boyunca kullanılan bir faturalı hattın bulunması ve ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirilmesi gibi şartların arandığı bilinen konular olarak görülmektedir.

GSM operatörleri, bankalara benzer bir sisteme sahiptirler. Bu sistem dahilinde tüm müşterilerine puan verirler. Faturaların düzenli bir biçimde ödenmesi halinde de bu puanların o kadar yüksek olması kaçınılmaz olacaktır. Bu sayede faturalı hatlara bir telefon tanımlanacak ve aylık taksitler halinde faturaya ek olarak ödemeleri gerçekleşecektir.

Kredi alırken de aynı işleyiş ortaya çıkacaktır. Nakit ihtiyacını karşılamak adına bir telefon alındıktan sonra hemen satışı gerçekleşebilecektir. Bu telefonların satışıyla beraber nakde dönüştürülmesi işlemi sağlanacaktır. Bu sayede herhangi bir kredi durumuyla uğraşmak durumunda kalmadan kredi almak bir hayli kolay olarak gelişebilecektir. 12 ile 24 ay boyunca kredilerin taksitler halinde ödenmesi durumu da GSM operatörleri tarafından ortaya konulan bir hizmet olacaktır.

faturalı hatlara kredi veren bankalar

Faturalı Hatlara Kredi Alırken Masraf Ödenir Mi?

GSM operatöründen kredi alırken bir miktar masraf da tahsil edilmektedir. Bu masrafları krediyi veren telefoncular ya da aracı kurumlar tahsil edecektir. Masraflar hakkında net bir fiyatın ortaya çıkması söz konusu olmamaktadır. Bu tutarın 100 ile 1000 TL aralığında değişiklik göstereceği bilinecektir. Öte yandan kredilerin alınması evresinde de bir miktar komisyonun kesilmesi ve sonrasında para transferinin gerçekleşmesi söz konusu olabilmektedir. Böylelikle kişilerin GSM operatörleri dahilinde aradıkları meblağlara zorlanmadan ulaşmaları durumu ortaya çıkacaktır. Kredilerin işleyişi bu şekilde gelişebilecek ve son derecede pratik olarak ifade edilecektir.

Faturalı Hatlara Ne Kadar Kredi Verilir?

Faturalı hatlara verilecek olan kredilerin net bir rakamı yoktur. 500 ile 10.0000 TL aralığında kredi alabilmek adına bu yola başvurulabilir. Şu anda 10.000 TL veren operatör olmasa da puanlara bağlı olarak cep telefonlarının belirlenmesiyle beraber bu süreç işleyecektir. 10.000 TL değerindeki kredilerin alımıyla beraber ancak 8.000 TL gibi bir nakit elde etmek gibi bir durum ortaya çıkacaktır. Gerekli komisyonların kesilmesiyle beraber bu tip nakitlere ulaşabilmek bu yönde gerçekleşebilecek olan bir durum olacaktır. Böylelikle nakit ihtiyacı herhangi bir şart olmadan anlık olarak gerçekleşebilecektir. Komisyon ve masraf ödemelerinden sonraki süre zarfında istenen meblağlara kolay yoldan erişim gibi bir durum ortaya çıkacaktır.

faturalı hatlara kredi alma

Faturalı Hatlara Kredi Alma Şartları Nelerdir?

Fatura üzerinden kredi alabilmek adına belli başlı şartları karşılamak gerektiği ifade edilmektedir. Kredi almadan önceki süre zarfında bu kriterlerin her birini taşıyor olmak gerekmektedir.

·       Kişilerin kendi adlarına tanımlı olan faturaların en az 6 aydır kullanmaları gerekir.

·       Fatura borçlarının son 1 yılda düzenli olarak ödenmesi gerekir.

·       Son 2 yıl içerisinde faturaya ek olarak herhangi bir cihaz kampanyasından ceza almamış olmak.

·       Alınacak olan cihazların tarife içerisinde olması gerekir. Bunun yanında hat tarifelerinin cihaz tarifesine yükseltilmesi önemlidir. Çünkü bu tip cihazlar belirli bir hat tarifesine bağlı olarak satılmaktadır.

Bu koşulları taşıyan kişilerin kefil, kredi notu ya da ipotek durumlarıyla uğraşmadan nakit temin edebilmeleri mümkündür. Ödemeler hususunda da bankalarla uğraş içerisine girmeden sonuç almaları muhtemel olmaktadır. Ancak belirlenen taksitleri aylık bazda düzenli olarak ödemek de son derecede önemlidir.

Faturalı Hatlara Krediler Yasal Olarak Mı Verilmektedir?

Faturalı hatlara dayalı olarak kredi almadan önceki süre zarfında sözleşmeler yapılmaktadır. Bu tip sözleşmeler tamamen yasal olarak tabir edilmektedir. Kredilerin telefon hatlarına tanımlanmasından dolayı herhangi bir problemin yaşanma durumu ortaya çıkmamaktadır. Bu tip kredileri alma esnasında herhangi bir kurum bulunmayacaktır. Bu sözleşmeler bayilerle gerçekleştirilecek ve taksit miktarları da sözleşmeye bağlı olarak ortaya çıkacaktır. Bundan dolayı tüm işlemlerin kanunlara uygun olduğu rahatlıkla görülebilecek bir gelişme olacaktır.

faturalı hatlara özel kredi imkanı

Faturalı Hatlara Kredi İşlemleri Ne Kadar Sürede Tamamlanır?

Faturalı hatlara kredi işlemlerini gerçekleştirmeye dair başvuru işlemleri internet ortamından ya da cep telefonu bayilerinden kolaylıkla yapabilmek mümkündür. Kredilerin alınabilmesi adına başvuru sürecini ele almak gerekmektedir. Online olarak bu başvuru işlemlerini gerçekleştirdikten sonraki süre zarfında müşteri hizmetleri tarafından aranmak söz konusu olacaktır. Sonrasında da ne kadar kredi alınacağı ve taksitlendirmelerin ne şekilde yapılacağı konusunda gerekli bilgiler sunulabilecektir.

Telefonda onay verilmesi durumunda işlemler tamamlanacak ve hesaplara para transferi gerçekleşecektir. Bu konuda şahsen başvurular yapılacak ve gerekli incelemeler gerçekleştirilecektir. Sözleşmelerin hazırlanmasıyla beraber kredilerin hemen hazırlanması ve tüm bu işlemlerin başvuru yapıldığı gün tamamlanması muhtemel olmaktadır.

Faturalı Hatlara Kredi Kimlere Verilir?

Faturalı hatlara dair kredi seçenekleri tüm faturalı hat müşterilerine verilebilmektedir. Bu hususta Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone operatörlerine odaklı olarak gerçekleşebilecektir. Bundan dolayı da bu konuda kredilere ulaşmak bir hayli kolay olacaktır. GSM operatörlerinin bayilerinden ya da aracı kurumlarından krediyi almak için TC vatandaşı olmak ve faturalı hat kullanmak yeterlidir. Bunun dışında 18 yaşını geçmiş olmak da gerekecektir. Tanımlanan puanların kredi puanı için yeterli olması halinde 10.000 TL’ye varan kredi alma olanaklarından faydalanmak söz konusu olabilecektir. Bu sayede de istenen nakitlere kolay yoldan ulaşabilmek gibi bir durum da aktif olarak görülebilecektir.

Faturalı hatta bağlı olarak kredi alma hususunda dikkat edilecek en önemli husus, bu konuda kredi alınacak olan kurumun en iyi şekilde seçilmesi olmalıdır. Krediye dair başvuruları yapmak adına başvuru formu doldurmak gerekecektir. Bu form doldurma esnasında da kimlik bilgilerini görebilmek önemli olmalıdır.

Kredi işlemlerini gerçekleştirme süresince bayilere başvuru yapmak ve söz konusu form doldurma işlemlerini online olarak gerçekleştirmemek tavsiye edilen konular arasında yer almalıdır. Bu tip bir girişimlerde bulunulmasıyla beraber bilgilerin çalınması gibi bir sonuç ortaya çıkacaktır. Bu durumun önüne geçmek adına bizzat kredi imkanı sunan bayilere gitmek ve bu süreci oldukça sağlıklı bir biçimde tamamlamak belirtilen durumlar arasında da yer alabilecek olan bir konudur.

Etiketler: İhtiyaç Kredisi, Kredi

Yazar: TeklifimGelsin