Anında Kredi Kartı Veren Bankalar

Yayınlanma Tarihi: 9 Ocak 2022Güncellenme Tarihi: 23 Ocak 2024

Kredi kartları, tam anlamıyla bir kurtarıcı olarak adlandırılmaktadır. Nakit taşımak istemeyen ve alışverişlerini taksitlere bölme amacıyla hareket eden herkesin ilk tercihleri de anında kredi kartı veren bankalar olarak tabir edilmektedir. Son derecede avantajlı olmasından dolayı günümüzde 61 milyon adet kredi kartının kullanıldığı ifade edilmektedir. Her bir müşterinin farklı bankalardan birden fazla kredi kartına sahip olmasıyla beraber bu rakamların katlanarak arttığı ifade edilmektedir.

Anlık olarak kredi kartı veren bankalara dair işlem yapmak için en ideal seçeneklere ulaşmak mümkün olmaktadır. Öte yandan bankalarda farklı işlemler gerçekleştirme niyetinde olanlara da kredi kartı seçenekleri devamlı olarak sunulan bir hizmet olarak tabir edilmektedir.

Kredi BannerKredi Banner

Hemen Alınabilecek Kredi Kartları

Bankalarla kredi kartı odaklı olarak çalışılmak istendiğinde öncelikle bankaların şartlarını ve hangi kişilere bu hizmetleri verdiğini bilmekte fayda vardır. Anında kredi kartı veren bankalar da birer ticari kuruluş olduklarından dolayı kazanç odaklı olarak bu desteği verecektir. Bunun için güvenilir müşterilere yönelecekler ve birtakım şartları arayacaklardır. Kredi kartı başvurusu yapacak olan kişilerde bazı kriterleri inceleyeceklerdir.

  • Kredi notu
  • Kredi sicili
  • Geçmiş ödemeler
  • Gelir belgeleri
  • Nakit durumu

Bu tip kriterler ele alınarak, bankaların kredi kartı işlemlerini gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği kesinleşecektir. Bunun için pek de detaylı bir inceleme içerisine girecekleri de kesin olarak ortaya çıkacaktır.

Bankaların onay sürecini ele almaları hususunda bu tip detaylar her zaman ele alınacak olan konulardır. Bu hususta kamu bankaları daha çok detaylı bir incelemeyi hayata geçireceklerdir. Ancak özel bankalar daha fazla kullanıcısına kredi kartı sağlamak için detaylı bir araştırma içerisine girmeyerek, anında kredi kartı veren bankalar arasında başı çekeceklerdir.

Özel bankalar dahi ilk olarak müşterilerinin kredi puanlarına bakacaklardır. Bu yüzden hızlı bir biçimde kredi kartı sahibi olmak isteyenlerin kredi notunu yüksek tutmaları gerekliliği de öne çıkan bir durum olarak sayılabilecektir. Bu konuda belli başlı bankalar daha da ön planda yer edinecektir.

  • Akbank Axess Kredi Kartı
  • Denizbank Bonus Kart
  • Garanti Bonus Kart
  • İş Bankası Maximum Kart
  • ING Bonus Kart
anında kredi kartı veren bankalar hangileri

Akbank Axess Kredi Kartı

Akbank, en fazla müşterisi olan özel bankalar arasında yer edinmektedir. Anında kredi kartı veren bankalar arasında da yer edinen Akbank, Axess kredi kartlarıyla bu şekilde bir olanak yaratmaktadır. Axess kredi kartıyla pek çok farklı avantaj ve kampanyaları hayata geçiren Akbank’ın bu hizmetlerinden yararlanmak adına resmi web sitesine giriş yapılabilir. Buradan kredi kartı başvuruları rahatlıkla yapılabilir.

Herkese anlık olarak kredi kartı veren bir banka olan Akbank odaklı olarak başvuru yapmak için kredi notunun yeterli ölçütlerde olması önemlidir. Gün içerisinde bu başvurular büyük oranda olumlu sonuçlanacak ve kullanıcılara gerekli desteği de verebilecektir.

Denizbank Bonus Kredi Kartı

Denizbank bünyesinde anında kredi kartı veren bankalar hususunda bir hizmet almak son derecede kolay olacaktır. Ayrıcalıklı bir hizmet vermesi ve farklı kampanyaları hayata geçirmesi hususunda da etkin bir banka olduğunu gösterebilmektedir.

Denizbank internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden kredi kartı adına gerekli bilgileri edinmek ve gerekli başvuru işlemlerini gerçekleştirmek son derecede kolay olacaktır. Denizbank resmi web sitesi üzerinden kredi kartı başvuru ekranına gidildikten sonra gerekli bilgileri girdikten sonra son derecede kolay bir biçimde bu süreci tamamlamak kolay yoldan gerçekleşebilecektir. Başvurular da bir an önce onaylanacak ve kredi kartlarının anlık olarak teslim edilmesi gibi bir işleyiş kendini gösterecektir.

Anında kredi kartı veren bankalar

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvurusu

Türkiye genelinde en yaygın olarak kullanılan kredi kartını sunan Garanti Bankası, Bonus Kart ile birlikte ayrıcalıklı kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Anında kredi kartı veren bankalar arasında olmasıyla da bu hususta oldukça cazip şartları aktarabilmektedir. Farklı özellikleri neticesinde de Bonus Card ile birlikte en makul sonuçlar her bir kullanıcıya aktif bir biçimde yansıtılacak olan bir konu olacaktır.

Bonus Kart almak için Garanti Bankası şubelerine gidilerek başvuru yapılabilir. Aynı zamanda da internet bankacılığıyla da bu tip kartlara ulaşmak mümkün olmaktadır. Öte yandan 444 0 333 numaralı müşteri hizmetleri de aranarak, kolay yoldan başvuru yapma işlemi tamamlanacaktır.

İş Bankası Maximum Kart

İş Bankası da anında kredi kartı veren bankalar arasında kendini gösterebilmektedir. Türkiye İş Bankası Maximum Kart adı altında var olan bu hizmetler sayesinde her bir müşterinin ayrıcalıklı ve avantajlı kampanyalara kolay yoldan erişmeleri hali ortaya çıkmaktadır. Maximum Kart ile taksit yapmak ve puan kazanmak gibi kampanyalar her bir kullanıcıya sunulmaktadır.

İş Bankası şubelerinden başvuru yapıldığı gibi internet bankacılığından da aynı işlemler hayata geçirilebilir. Öte yandan 0850 724 0 724 telefon numarasından çağrı merkezine başvurulara kredi kartı talebinde bulunmak mümkün olmaktadır. İş Cep uygulaması da bu tip işlemleri gerçekleştirmek için uygun şartları içermektedir.

hemen kredi kartı başvurusu

ING Bank Bonus Card

Türkiye’de ilgi çeken kampanyaları sunan ING Bank bünyesinde de kredi kartı almak son derecede basittir. Anında kredi kartı veren bankalar arasında yer edinen ING Bank ile birlikte farklı kampanyalardan yararlanmak ve son derecede uygun şartlara ulaşmak bir hayli kolay yoldan gerçekleşebilecek olan bir durum olacaktır.

ING Bank ile kredi kartı kullanabilmek için banka şubelerinden, kısa mesaj yoluyla, müşteri hizmetleriyle ve internet bankacılığıyla gerekli başvuruları yapabilmek mümkündür.

Kısa mesaj olarak başvuru yapılmak istendiğinde KART boşluk TC kimlik numarası yazdıktan sonra 2205’e göndermek yeterli olacaktır. Bu tip başvuru talepleri anında cevaplanacaktır. Kartın onaylanması halinde de en geç 1 hafta içerisinde adrese teslim edilmesi durumu söz konusu olmaktadır.

Anında Kredi Kartı Veren Bankalar Onay Süreci

Kredi kartı başvurusu yapıldıktan sonra onay sürecine geçilecektir. Bu süre zarfında kartın onaylanması halinde bankaların şubelerinde basıldıktan sonra teslimatı gerçekleşecektir. Bu durum genel itibarıyla bankaların müşterileri için geçerli olan bir konu olacaktır. Banka müşterisi olan kişilerin internet bankacılığı, mobil uygulama ve müşteri destek hattı gibi alanlardan başvuru yaparak, kısa bir süre içerisinde onay alabilmeleri durumu mümkün olmaktadır. Anında kredi kartı veren bankaların bu şekilde bir işleyişe sahip olmasından ötürü kullanıcıların kısa süre içerisinde bu hizmetlerden faydalanabilmeleri bir hayli kolay bir biçimde gerçekleşebilecektir.

Bankalardan birine ya da birkaçına kredi kartı başvurusu yaparak, anlık olarak bu hizmetlerden yararlanmak mümkün olmaktadır. Anında kredi kartı veren bankalar ile bu şekilde çalışmak için öncelikle kredi notunun yüksek seviyede olması ve herhangi bir yasal takip sürecinin başlatılmaması önemlidir.

Kredi notu düşük olan ve ödemelerini geçmiş zamanlarda düzenli olarak gerçekleştirmeyen kişilere bankaların kredi kartı vermeleri söz konusudur. Bankaların yaptığı değerlendirmeler evresinde gelir belgesi istemesi hali de bundan dolayı ortaya çıkabilmektedir.

Anlık olarak kredi kartlarına sahip olmak isteyen kişilerin bu hususları göz ardı etmemeleri bir hayli önemli olan bir konudur. Kredi notu yüksek olan kişilerin herhangi bir başvuru yöntemini kullanarak, istedikleri sonuçlara bir an önce ulaşmaları gibi bir durum ortaya çıkacaktır.

Etiketler: Kredi Kartı

Yazar: TeklifimGelsin